Kaupallinen yhteistyö

Suomen suurin markkinointitarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa Markkinointitarvike tarjoaa monipuolisia tuotteita mainostamiseen ja markkinointiin. Sekä yritykset että henkilöasiakkaat voivat tilata verkkokaupasta kätevästi kotiinsa niin mainostelineet, messutuotteet, valaisimet, valokaapit, painotuotteet ja Pop-up teltat jopa yhden päivän toimitusajalla.

Tietoa yrityksestä

Markkinointitarvike on suomalaisen monialayrityksen SB Ecommerce Group Oy:n alaisuudessa toimiva Suomen suurin markkinointitarvikkeiden levitykseen ja myyntiin erikoistunut verkkokauppa. Markkinointitarvike tarjoaa markkinointitarvikkeiden lisäksi myös messutuotteita, pakkausmateriaaleja ja suojavarusteita – kaikkea, mitä yritykset ja henkilöasiakkaat voivat mahdollisesti tarvita onnistuneiden markkinointiratkaisujen toteutukseen!

Henkilökunnalla on laajaa kokemusta muun muassa messuosastojen ja painotarvikkeiden luomisesta. Asiakaskunnan joukosta löytyy monilla eri toimialoilla toimivia yrityksiä, minkä ansiosta verkkokaupan valikoimaa on pystytty kehittämään niin, että se kykenee tarjoamaan asiakkailleen aina budjettiin sopivat messu- ja markkinointitarvikkeet.

Tuotteet ja palvelut

Mainostelineisiin erikoistunut Markkinointitarvike tarjoaa asianmukaiset työkalut tuotteiden ja palveluiden mainostamiseen niin, että yritys varmasti erottuu kilpailijoistaan. Verkkokaupan valikoimasta löytyy runsaasti laadukkaita markkinointitelineitä, jotka on mahdollista personalisoida yrityksen omien tarpeiden mukaisesti sekä sisä- että ulkotapahtumiin.

Mainostelineiden lisäksi valikoimasta löytyy monipuolisia ja kestävän kehityksen mukaisia mainostuotteita sekä yritystapahtumiin että yksityisiin tilaisuuksiin. Laajan painotuotteiden valikoiman ansiosta asiakkaat voivat löytää juuri omiin tarpeisiinsa sopivat tuotteet aina esitteistä käyntikortteihin, tarroihin ja banderolleihin. Markkinointitarvike huolehtii myös suuremman yrityksen tai yksityistilaisuuden tarpeista, ja valikoimasta löytyy valinnanvaraa myös suuriin painosmääriin – edullisesta hinnasta tinkimättä.

Markkinointitarvike tarjoaa myös kätevät ja helposti pystytettävät Pop Up -teltat moneen eri käyttötarkoitukseen. Lisäksi, jos teltan tarve on vain väliaikainen, myös teltan vuokraaminen onnistuu Markkinointitarvikkeen kautta kätevästi. Telttojen ohella sekä yritykset että yksityishenkilöt voivat tilata verkkokaupasta laadukkaat suojavarusteet aina kassan suojaplekseistä haalareihin ja kasvomaskeihin.

Edellä mainittujen tuotteiden lisäksi Markkinointitarvike tarjoaa asiakkaille graafista suunnittelua ja vastaa vuosittain jopa noin 500 suomalaisen yrityksen painoaineiston graafisesta suunnittelusta kilpailukykyiseen tuntihintaan.

Tilaus ja toimitus

Tilauksen toimittaja voi tilauksen koosta riippuen vaihdella jonkin verran. Osaa lähetyksistä on mahdollista seurata normaalin toimituksen tapaan reaaliaikaisesti, mutta tämä riippuu täysin siitä, minkä kuriiripalvelun toimitettavaksi tuote on annettu. Tuotteen toimitustavasta ilmoitetaan aina asiakkaalle tilauksen vahvistamisen yhteydessä.

Markkinointitarvike-verkkokaupasta tilatuille tuotteille on mahdollista valita toimitus suoraan työpaikalle tai kotiovelle, tai vaihtoehtoisesti lähimpään Postin toimipisteeseen. Normaalisti kaikki tilatut, varastosta valmiiksi löytyvät tuotteet toimitetaan 2–10 arkipäivän sisällä, mutta nopeimmillaan tilaus on mahdollista toimittaa jopa seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä. Tarkat toimitusajat ilmoitetaan aina tilauksen yhteydessä ja ne on mahdollista tarkistaa vielä jälkikäteen soittamalla asiakaspalveluun.

Tuotteiden toimituskulut määräytyvät aina tilauksen painon sekä toivotun toimitusajan mukaan. Tuotteiden tilaaminen pikatoimituksella nostaa toimituskuluja, mutta toisaalta samalla myös varmistaa, että tuotteet saapuvat perille mahdollisimman pian. Pikatoimituksen lisäksi asiakkaiden on mahdollista valita myös tavallinen toimitus, jonka hinta on pikatoimitusta edullisempi.

Yhteystiedot

Markkinointitarvike.fi

Osoite: Aleksanterinkatu 26 A, 15140 Lahti
Puhelin: 040 8296020 (avoinna klo 8–16)
Sähköposti: myynti@markkinointitarvike.fi

Kaupallinen yhteistyö