Antti Yrjönen

KU:n Koivulaakso & Koskela-podcastin uusimmassa jaksossa analysoidaan aluevaalien tuloksia puolue puolueelta. Dan Koivulaakso ja Minja Koskela pohtivat, miksi voittajat voittivat ja miksi häviäjät hävisivät.

KU:n Koivulaakso & Koskela-podcast on palannut joulutauolta entistä ehompana. Vuoden ensimmäisessä jaksossa juontajat Dan Koivulaakso ja Minja Koskela käyvät läpi aluevaalien tulosta puolue kerrallaan. Syynissä ovat niin kokoomuksen kuin hallituspuolueidenkin menestys ja vihreiden sekä perussuomalaisten odotettua heikommat tulokset.

Luvassa on perinpohjaista analyysiä jokaisen merkittävän puolueen vaaliteemoista, kampanjoinnista ja medianäkyvyydestä sekä asetelmista valtakunnanpolitiikassa. Keskustelussa suunnataan myös katseita tulevaisuuteen ja tarkastellaan lähtökuoppia vuoden 2023 eduskuntavaaleihin.

Mitä ideologisia asetelmia aluevaalien kampanjoista ja vaalituloksesta on nähtävissä? Kenelle vaalit olivat voitto ja miksi? Miksi häviäjät hävisivät? Näihin kysymyksiin etsitään vastauksia Koivulaakso & Koskelan uusimmassa jaksossa.

Kenelle vaalit olivat voitto ja miksi?

Kuuntele jakso Spotifyssä:

Koivulaakso & Koskela on keskusteluohjelmien korjauskynä, joka käy läpi päivänpolitiikkaa sekä laajempia yhteiskunnallisia ilmiöitä ja niiden syy-seuraussuhteita.