Vasemmistoliiton äänenkannattaja Kansan Uutiset kiihdyttää vauhtiaan hektisessä mediamaailmassa. Palkkaamme Helsingissä sijaitsevaan toimitukseemme vakituiseen työsuhteeseen politiikan toimittajan, joka on paitsi innostunut politiikasta, taloudesta ja yhteiskunnasta myös kokenut näiden asioiden käsittelijä.

Etsimämme työntekijä on innostunut kirjoittamisen lisäksi muistakin tuotantomuodoista. Toivomme myös kokemusta näistä. Haluamme vahvistaa jalansijaamme podcastien ja videoiden maailmassa.

Politiikan toimittajan tulee jutuissaan vastata, miksi jotain tapahtuu eikä vain mitä on tapahtunut. Työ on hektistä, mutta sekuntikelloa ei toimituksessamme käytetä.

Tarjoamme paikan, jossa tekemisestä ei ole pulaa ja tarjolla oleva aihekirjo on valtava. Meillä ei ole tiukkoja osastorajoja, ja meillä saa vapaasti ideoida ja toteuttaa omat projektinsa. Kannatamme oma-aloitteisuutta, mutta pidämme joukkuepelaamisesta.

Hae työpaikkaa viimeistään 7.5. Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydämme lähettämään osoitteeseen rekrytointi@kansanuutiset.fi.

Työ alkaa yhdessä sovitun päivämäärän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa päätoimittaja Jussi Virkkunen, p. 09 759 60 240