Otsake on lainaus Hannu Rautkallion tohtorinväitöskirjan aiheesta. Väitöskirjan julkistamistilaisuudessa toimittaja kysyi Rautkalliolta: ”Miten Suomen olisi käynyt, jos Saksa olisi voittanut ensimmäisessä maailmansodassa?” Rautkallio vastasi näin: ”Tutkijana ja tiedemiehenä minun ei tulisi vastata tällaisiin jos-kysymyksiin, mutta nyt vastaan. Suomesta olisi tullut Saksan alusmaa.” Suomen porvaristo myi ensimmäisen kerran itsenäisyytemme Saksalle.

Toisen kerran maamme porvaristo myi itsenäisyytemme Natsi-Saksalle liittymällä sen aseveljenä toiseen maailmansotaan. Saksa ja Suomi ynnä muut akselivallat hävisivät tuossa mielettömässä, raa’assa ja järjettömässä sodassa.

Suomi säilytti itsenäisyytensä vain liittoutuneiden maiden, Neuvostoliiton, Amerikan ja Englannin armeliaisuuden ansiosta. Kolmannen kerran maamme itsenäisyys myytiin suoritetun niin sanotun neuvoa antavan kansanäänestyksen perusteella Euroopan unionille rapistumaan ja hiipumaan. Porvarilliset puolueet, innokkaimpana kokoomus, johdattivat maamme EU:n jäseneksi.

Oma raha meni ja euro tuli. Itsenäiselle valtiolle tunnusomainen päätäntävalta siirtyy pikkuhiljaa EU:lle. Nettomaksajina (annamme EU:lle euroja enemmän kuin EU:lta saamme) ihmettelemme, että eihän näin pitänyt käydä. Porvaristomme on tänä päivänä myymässä maatamme hyökkäysliitto Natolle ja ostamassa kalliita hyökkäyskoneita USA:lta. Järjen köyhyyttä!

Suomen itsenäisyydestä voimme olla kiitollisia Venäjän kansalle, joka kukisti lokakuun vallankumouksessa vuonna 1917 maatamme sortaneen tsaarin ja hänen hallintokoneistonsa. Suomi itsenäistyi 6.12.1917, ja Neuvostoliitto ensimmäisenä valtiona tunnusti Suomen itsenäisyyden 31.12.1917. Suomen kansan velvollisuus on pitää huoli siitä, etteivät porvaristomme ja sen puolueet harrastaisi kaupantekoa Suomen itsenäisyydellä.

Ahti Matinlassi
Kemi

Kestotilauksen ensimmäinen vuosi 142eur

Tarjous uusille kestotilaajille!

Kestotilauksen ensimmäinen vuosi nyt vain 142€ – säästä 20 euroa.
Voit maksaa tilauksesi 3, 6 tai 12 kuukauden erissä. Kestotilaajana saat lukuoikeuden myös digilehteen.
Tarjous uusille kestotilaajille on voimassa 18.4. saakka.

Tilaa tästä!