Lehtikuva/Vesa Moilanen

Kansanedustaja Jani Mäkelä kehotti raportoimaan puolueelle muustakin perussuomalaisten vastaisesta politikoinnista.

Opetusalan ammattijärjestö OAJ tuomitsee perussuomalaisten nuorisojärjestön käynnistämän ilmiantokampanjan. Tällaista painostamista emme hyväksy, OAJ kommentoi Twitterissä.

Perussuomalaisten nuorisojärjestö Perussuomalainen Nuoriso ryhtyi tiistaina keräämään ilmiantoja opettajista ja kouluista, joissa perussuomalaisiin on suhtauduttu ”eri tavalla kuin muihin puolueisiin” ja opettajista, joiden ”asenne ja oma poliittinen suunta” näkyy opetuksessa.

Nuorisojärjestö ilmoittaa kasaavansa kaiken tiedon ja vievänsä asiaa eteenpäin ”tarvittaessa opetushallitukselle saakka”.

Kampanja on herättänyt suurta huomiota koko päivän. Lisää vettä myllyyn heitti kansanedustaja Jani Mäkelä, joka jakoi nuorisojärjestön kampanjan sosiaalisessa mediassa ja antoi lisäohjeita:

”Jos törmäät koulussa tai missä tahansa muussakin ei-poliittisessa yhteydessä perussuomalaisten vastaiseen politikointiin, raportoi siitä puolueelle.”

ILMOITUS

OAJ ohjeisti maalittamista tai muuta uhkaa työssään kokevia ilmoittamaan asiasta esimiehelle ja työturvallisuudesta vastaaville.

Ilmiantokampanjaa paheksuu myös Opetushallitus.

Uutinen on päivitetty 13.1. kello 15.47. Lisätty Opetushallituksen kanta.

Kestotilauksen ensimmäinen vuosi 142eur

Tarjous uusille kestotilaajille!

Kestotilauksen ensimmäinen vuosi nyt vain 142€ – säästä 20 euroa.
Voit maksaa tilauksesi 3, 6 tai 12 kuukauden erissä. Kestotilaajana saat lukuoikeuden myös digilehteen.
Tarjous uusille kestotilaajille on voimassa 18.4. saakka.

Tilaa tästä!