Joensuun Vasemmistoliiton kunnallisjärjestö on kokouksessaan 9.12.2020 asettanut ensimmäiset ehdokkaat vuoden 2021 Joensuun kuntavaaleihin. Nyt asetetut ehdokkaat (22kpl) edustavat laaja-alaisesti eri ammattiryhmiä ja ikäryhmiä. Tällä hetkellä nuorin ehdokas on Maura Häkki 21 v. ja vanhin Leo Laakkonen 71 v. Ehdokkaita on myös Joensuun maaseutualueilta.

Joensuun Vasemmisto jatkaa ehdokashankintaa edelleen aktiivisesti ja pyrkii julkaisemaan uusia ehdokkaita ensivuoden puolella. Tavoitteena on saada mahdollisimman laaja ja kattava ehdokaslista koko kaupungin alueelta. ”Ehdokkaita kaikille, ei harvoille”

Vasemmistoliiton ehdokkaat ovat sitoutuneet toiminnassaan vastustamaan väkivaltaa ja puolustamaan ihmisten välistä tasa-arvoa ja irtisanoutuneet irti kaikesta rasismista.

Vasemmistoliiton Vasemmistoliiton ehdokkaat Joensuun kuntavaaleihin

Abell Eeva, KM, merkonomi, Dannenberg Alia, FT, yrittäjä, Hietala Mikko, opiskelija, Häkki Maura, opiskelija, Järvinen Anni, FM, medianomi (AMK), Kangas Matias, opiskelija, Koskela Päivi, psykologi, eläkeläinen, Kuivalainen Maija, hevostenhoitaja, Laakkonen Leo, eläkeläinen, ent. peltiseppäyrittäjä, Lampi Aino, varhaiskasvatuksen opettaja, Lehikoinen Niko, palveluasiantuntija, Maasilta Markku, näyttelijä, FIA, Marjomaa Esko, FT, eläkeläinen, Marttinen Hannu, nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja, eläkeläinen. Männistö Sakari, sirkustaiteilija, Paalanen Matti, stand up- koomikko, opiskelija, Puhakka Antero, yliopiston lehtori, pääluottamusmies, Reijonen Juha-Pekka, YTK, Saarelainen Antti, YTM, kuntapolitiikan ja järjestötoiminnan asiantuntija, Tahvanainen Petteri, kirvesmies, isännöitsijä, Vartiainen Kimmo, eläkeläinen, Ylikoski Roosa, opiskelija.