Tommi Taipalus

Tarvitaan turvallinen kaupunki, jossa uskotaan ihmiseen ja tuetaan vaikealla hetkellä, vasemmistoliiton ehdokas linjaa.

Vasemmistoliiton pormestariehdokas ensi vuoden kuntavaaleissa Tampereella on kaupunginvaltuutettu, kaupunginhallituksen jäsen sekä vasemmistoliiton varapuheenjohtaja Minna Minkkinen. Ehdokkuus julkistettiin torstaina iltapäivällä.

Minkkinen on koulutukseltaan sosionomi (AMK) ja hän työskentelee tällä hetkellä lastensuojelussa.

Vuoden loppuun saakka Minkkinen toimii Pirkanmaan Seta ry:n puheenjohtajana.

Minkkinen tavoittelee Tamperetta, jossa aivan jokaisen olisi varallisuudestaan riippumatta hyvä ja turvallinen elää omana itsenään elämänsä alusta loppuun saakka.

– Tampere on enemmän kuin sen mainosvideot. Omassa työssäni niin lastensuojelussa kuin päihdepalveluissakin olen nähnyt myös Tampereen toisenlaiset kasvot, Minkkinen sanoo vasemmistoliiton tiedotteessa.

ILMOITUS

– Eriarvoistumisen, köyhyyden ja osattomuuden kasvot. Jotta jokaisella olisi yhtäläiset mahdollisuudet ja jotta jokainen pääsisi loistamaan, tarvitaan turvallinen kaupunki, jossa uskotaan ihmiseen ja tuetaan vaikealla hetkellä.

Minkkisen kaikkia palvelevan kaupungin visiossa määritellään, millainen on onnistunut ja onnellinen kaupunki.

– Turvallinen ja viihtyisä asuinympäristö, toimivat julkiset palvelut, työ- ja opiskelumahdollisuuksia. Mahdollisuus toteuttaa itseään ja nauttia taiteesta sekä elävästä kaupunkikulttuurista. Mahdollisuus luontoon.

Kuntavaalit käydään 18. huhtikuuta. Uusi valtuusto valitsee keskuudestaan pormestarin kesäkuun valtuuston kokouksessa.