Antti Yrjönen

Vasemmistoliiton eduskuntaryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Paavo Arhinmäki sekä kansanedustajat Mai Kivelä, Pia Lohikoski ja Jussi Saramo ovat tavattavissa Espoossa, Porvoossa ja Helsingissä huomenna lauantaina 24.10.

Kansanedustajia voi jututtaa Espoon Maailman Matti -torilla klo 9.30–10.30, Porvoon Lundinaukiolla klo 11.30–12.30 ja Helsingin Kontulan ostoskeskuksen edustalla klo 13.15–14.

Tapahtumat

Uudenmaan lisäksi lauantaina 24.10. vuorossa ovat Satakunta sekä Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala. Toriparlamentti on aiemmin kokoontunut lauantaina 10.10. Varsinais-Suomessa, Keski-Suomessa ja Lapissa sekä lauantaina 17.10. Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa sekä Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä.

Kaikki vasemmistoliiton eduskuntaryhmän tilaisuudet järjestetään ulkotiloissa turvavälein ja paikallisten viranomaisten suositusten mukaisesti. Kasvomaskin käyttöä suositellaan ja kaikkia kannustetaan huolehtimaan käsihygieniasta. Toriparlamentin järjestäjät pyytävät, ettei kukaan tule paikalle, jos kokee pienimpiäkin hengitystieinfektion oireita. Eduskuntaryhmä varaa mahdollisuuden tilaisuuksien perumiseen koronatilanteen muuttuessa.