Lehtikuva/Vesa Moilanen

Suomen Perustan maanantaina julkaisema kirja on täynnä naisvihaa ja rasismia.

Veronmaksajat rahoittavat 100 000 eurolla vuodessa perussuomalaisten Suomen Perusta -ajatuspajaa. Maanantaina se julkisti tohtori Jukka Hankamäen teoksen Totuus kiihottaa – Filosofinen tutkimus vasemmistopopulistisen valtamedian tieto- ja totuuskriisistä.

Tohina oli kova. Puoluetoimitsija Matti Putkoselta tuli päivien ajan infokutsuja toimittajille. Niissä Hankamäen kirjaa markkinoitiin sanalla ”tutkimustietoa”.

Arvovaltaa tilaisuudelle oli tuomassa paikalla ollut puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aho, jonka mukaan olisi lakattava leikkimästä, että toimittajilla ei ole poliittisia kantoja vaan myönnettäisiin se.

Yksi kirjan väliotsikoista on Naisten tyrannia ja seksuaalisuuden sosialisointi.

Siinä Hankamäki kirjoittaa, että ”ongelmien ongelma on yhteiskunnassamme vallalle päässyt naisten tyrannia, jonka vallitessa naiset pyrkivät tuottamaan itselleen seksuaalista lisäarvoa, haluttavuutta ja sosiaalista pääomaa sosiaalisen vaihdon markkinoilta tutulla tavalla: vaikeuttamalla omaa saatavuuttaan keinotekoisesti”.

ILMOITUS

Kirjassa naisista puhutaan pihtareina.

Raiskaukset oma syy

Perussuomalaisten kannatus lähti uuteen nousuun joulukuussa 2018, kun Oulussa tapahtuneet nuorten tyttöjen raiskaukset tulivat tietoon. Perussuomalaiset on pitänyt kovaa ääntä ulkomaalaistaustaisten tekemästä seksuaalisesta väkivallasta.

Nyt puolueen ajatuspaja syyllistääkin rikoksen uhrit.

”Sugar daddy-, sokerideittailu- ja grooming-ilmiöiden yleistyminen johtuu suureksi osaksi naisten omasta pihtauspolitiikasta”, kirjoittaa Hankamäki.

Oulun raiskaustapauksissa oli kyse nimenomaan groomingista eli verkossa tapahtuvasta lasten manipuloinnista seksuaalista hyväksikäyttöä varten.

Perussuomalaisten ajatuspajan näkemyksen mukaan feministinen käsitys seksistä, maahanmuuton suosiminen ja islamofilia ovat perimmältään samaa prosessia.

”Heikosti halutut suomalaiset naiset pyrkivät aiheuttamaan miesten keskuuteen kilpailua tuottamalla maahan suuria määriä ulkomaalaisia miehiä ja aiheuttaakseen sitä kautta epätasapainotilan sekä naisiin kohdistuvaa lisäkysyntää seksuaalisille markkinoille.”

Hankamäen mukaan tämä on käynyt helposti, ”sillä suuri osa pakolaisina saapuvista on miespuolisia sotilaskarkureita”.

Naiset jakojäännöksiä tai koppavia

Ja ”tutkimus” jatkuu:

”Jakojäännöksiksi itsensä kokeneet suomalaiset naiset ovat pariutuneet kehitysmaista tulleiden miesten kanssa, niin kuin myös ne kauniina pidetyt ja liian korkeasti itsensä arvottaneet naiset, jotka ovat joutuneet suomalaisten miesten hyljeksimiksi oman ylpeytensä ja koppavuutensa vuoksi.”

Puolueiden ajatuspajojen rahoituksesta hallituksessa vastaa tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen (kesk.). Kansan Uutiset on esittänyt hänelle kommenttipyynnön Totuus kiihottaa -kirjasta.