Lehtikuva/Martti Kainulainen

Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ilmoitti perjantaina ryhtyvän viikon mittaiseen myötätuntotyötaisteluun PAUn lakon vuoksi.

Tukitoimista päättii AKT:n hallitus.

AKT:n tukitoimen Posti- ja logistiikka-alan unionin työtaistelulle ajoittuvat 18.−24. marraskuuta. PAUn työnseisaus alkoi 11. marraskuuta ja sen on määrä päättyi 8. joulukuuta.

AKT tukilakko alkaa maanantaina 18.11 klo 00:00 ja päättyy sunnuntaina 24.11.klo 22:00, mikäli Posti- ja logistiikka-alan Unioni PAU ry:n työnseisaus jatkuu.

Myötätuntotyötaistelun aikana Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ry:n jäsenet pidättäytyvät työstä Posti Kuljetus Oy:ssä

Edellä mainitun lisäksi AKT ry:n jäsenet pidättäytyvät muilla työpaikoilla Posti Oy:n tavaroiden ja lähetyksien käsittelystä.

Postin tavaroiden ja lähetyksien käsittelystä pidättäytyminen koskee kuorma-autoalan, linja-autohenkilökunnan, terminaalitoimintaa koskevan, linja-autoasemia, huolinta-alan varastoterminaali ja satamatyöntekijöitä, ahtausalaa ja Avainta Oy:n nosturinkuljettajia koskevien työehtosopimusten piirissä työtä tekeviä AKT ry:n jäseniä.

Päätoimittaja Sirpa Puhakka

Hyvä lukija!

”Jokainen tilaus vahvistaa meitä tekemään parempaa journalismia, vaihtoehtoa valeuutisille ja humpuukille”, sanoo päätoimittaja Sirpa Puhakka.

Tilaa Kansan Uutiset ja edistät moniäänistä journalismia!