Kansan Uutisten perjantain lehti on digilehtenä ilmaiseksi luettavissa kahden viikon tutustumistarjouksena. Lehteä ei paineta Postin lakon aikana.

Kansan Uutiset ilmestyy Postin lakon aikana sähköisenä digilehtenä ja näköislehtenä. Lehteä ei painettu tällä viikolla, koska sitä ei saataisi jaettua tilaajille.

Kaikki tilaajat pääsevät lukemaan lehden verkkosivuiltamme tekemällä ilmaiset käyttäjätunnukset. Myös kaikki käytössä olevat näköislehden tunnukset toimivat normaalisti.

Näin pääset lukemaan lehteä lakon aikana

Lakon aikana Kansan Uutisten verkossa viikoittain ilmestyvä digilehti osoitteessa digilehti.kansanuutiset.fi on maksutta luettavissa kahden viikon tutustumisjakson ajan. Digilehdessä julkaistaan kaikki, mikä painettaisiin viikoittain ilmestyvään lehteen. Myös näköislehti on luettavissa ilmaiseksi osana digilehden palvelua.

Ota digilehden ilmainen lukumahdollisuus käyttöön tästä linkistä. Kahden viikon tutustumisjakso on ilmainen, joten mitään maksuja ei veloiteta.

Mikäli et tutustumisjakson jälkeen tarvitse digilehden lukuoikeuksia, jätä sähköpostitse saapuva lasku huomiotta. Tilaus keskeytyy automaattisesti ja ilman että sinun tarvitsee tehdä mitään.

ILMOITUS

Vanhaan näköislehteen eri tunnukset

Kansan Uutisten asiakaspalvelussa on huomattu, että toisinaan aiheutuu sekaannusta eri palveluiden käyttäjätunnuksista ja salasanoista.

Pitkään Kansan Uutisten lukijoiden saatavilla ollut perinteinen näköislehti toimii omilla käyttäjätunnuksillaan. Digilehdessä ei voi käyttää vanhan näköislehden käyttäjätunnuksia. Suosittelemme digilehden ottamista käyttöön, ja nyt siihen voi tutustua täysin ilmaiseksi kahden viikon ajan.

Vanhat tunnukset toimivat siis siinä näköislehdessä, joka on verkossa osoitteessa https://www.kansanuutiset.fi/nakoislehti/.

Joulutervehdykset sähköpostitse tai verkossa

Kansan Uutisten lukijoiden perinteiset joulutervehdykset julkaistaan 20.12. ilmestyvässä lehdessä. Joulutervehdysten viimeinen jättöpäivä on 2. joulukuuta.

Postin lakon vuoksi tervehdykset tulee lähettää sähköpostitse tai kätevästi verkkosivujenne ilmoituspalvelusta.