Kansan Uutiset tehdään normaalisti lehden Postin lakon aikana, mutta lehteä ei kuitenkaan paineta eikä jaeta.

– Lehden jakelu viivästyisi lakon pituudesta johtuen jopa viikkoja. Vanhaa viikoittain ilmestyvää lehteä tuskin kukaan lukija haluaa, sanoo päätoimittaja-toimitusjohtaja Sirpa Puhakka.

Lehti ilmestyy kuitenkin digiversiona ja näköislehtenä.

– Kansan Uutiset on luettavissa verkossa tuoreeltaan torstaina. Uskon, että lukijoidemme sympatiat ovat postilaisten puolella, sanoo Puhakka.

Torstaina 14.11. kello 6.00 avautuu verkossa tuoreen KU:n ilmainen lukumahdollisuus.

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU aloitti maanantaina 11. marraskuuta kaksi viikkoa kestävän lakon, joka voi jatkua pitkälle joulukuuhun, jos sopimusta ei synny. Sunnuntaina PAU ilmoitti uusista lakoista nyt käynnissä olevan kaksiviikkoisen lakon jatkoksi. Uudet työseisaukset koskevat postinjakelua, postinkäsittelyä, postinkuljetusta sekä toimihenkilö- ja myymälätehtäviä koko maassa 25.11.– 8.12.

Neuvottelut osapuolten välillä jatkuvat näillä näkymin keskiviikkona 13. marraskuuta.

ILMOITUS

Seuraa puoluekokousta verkossa

Vasemmistoliiton puoluekokous järjestetään Kuopiossa ensi viikonloppuna 15.–17. marraskuuta.

Vasemmistoliiton puoluekokous on merkittävä tapahtuma myös KU:n uutisoinnissa. Uutiset ilmestyvät verkossa, ja ensi viikolla normaalisti lehdessä, jos Postin lakko päättyy keskiviikkona jatkuvien neuvottelujen jälkeen.

– Julkaisemme ensi viikonvaihteessa päivittäin uutisia Vasemmistoliiton puoluekokouksesta, joka alkaa perjantaina. Toimittajamme ovat töissä poikkeuksellisesti myös viikonloppuna puoluekokouksen vuoksi, kertoo Puhakka.

Näin pääset lukemaan lehteä lakon aikana

Lakon aikana Kansan Uutisten verkossa viikoittain ilmestyvä digilehti on maksutta luettavissa kahden viikon tutustumisjakson ajan. Digilehdessä julkaistaan kaikki, mikä painettaisiin viikoittain ilmestyvään lehteen. Myös näköislehti on luettavissa digilehdessä ilmaiseksi.

Ota digilehden ilmainen lukumahdollisuus käyttöön valitsemalla haluamasi tilaus: yhden, kolmen kuukauden tai vuoden tilausjakso. Kahden viikon tutustumisjakso on ilmainen, joten mitään maksuja ei veloiteta. Ilmainen lukumahdollisuus avautuu käyttöösi torstaina 14.11. kello 6.00.

Mikäli et tutustumisjakson jälkeen tarvitse digilehden lukuoikeuksia, jätä sähköpostitse saapuva lasku huomiotta. Tilaus keskeytyy automaattisesti ja ilman että sinun tarvitsee tehdä mitään.

Joulutervehdykset sähköpostitse

Kansan Uutisten lukijoiden perinteiset joulutervehdykset julkaistaan 20.12. ilmestyvässä lehdessä. Joulutervehdysten viimeinen jättöpäivä on 2. joulukuuta.

Postin lakon vuoksi terveyhdykset tulee lähettää sähköpostitse. Kätevimmin se käy käyttämällä tervehdyksiä varten verkkosivuiltamme löytyvää ilmoituspalvelua.