Maia Raitasen Muurahainen lypsyllä (Into 2019) kertoo luonnon moninaisista ötököistä ja niiden elintavoista. Samalla kuvataan myös luonnon kiertokulkua: luonnossa ei ole loppua, ja yhden loppu on toisen alku. Nyhäsiivellä, viljakukolla ja keltanilkkahelosurrilla on kaikilla oma paikkansa ekosysteemissä. Kuvassa yksityiskohta kirjan kannesta.

Airi Savisaaren kirjoittama Niilo rakentaa pöntön (Karisto 2019) opastaa ihan oikean linnunpöntön tekemiseen ja lintuharrastuksen alkuun. Isän rakentamassa pahvilaatikkopöntössä Niilo ja Hilla voivat eläytyä vastakuoriutuvien linnunpoikasten elämään. Kirjan on kuvittanut Hannamari Ruohonen.

Tove Janssonin luoman Hemulin kasviharrastus on kehyskertomuksena Päivi Kaatajan Hemulin kasviolle (WSOY 2019). Se on kaunis kirja, joka esittelee 150 Suomessa kasvavaa yleistä kasvia. Veikkaan, että jokainen aikuinenkin löytää uutta tietoa tästä oppaasta! Kasviossa on Janssonin originaalipiirrokset.

Kestotilauksen ensimmäinen vuosi 142eur

Tarjous uusille kestotilaajille!

Kestotilauksen ensimmäinen vuosi nyt vain 142€ – säästä 20 euroa. Voit maksaa tilauksesi 3, 6 tai 12 kuukauden erissä. Kestotilaajana saat lukuoikeuden myös digilehteen. Tarjous uusille kestotilaajille on voimassa 18.4. saakka.

Tilaa tästä!