Jarmo Lintunen

Miltton on nimittänyt yhteiskunnallisen vaikuttamisen asiantuntijat Sauli Hievasen ja Lauri Tieralan Miltton Networksin osakkaiksi ja johtaviksi neuvonantajiksi.

SAK:n elinkeinopoliittinen asiantuntija ja liikenne- ja viestintäministeriössä liikenneministeri Merja Kyllösen erityisavustajana toiminut Hievanen aloittaa tehtävässä 1.9.2018 ja Tierala 10.9.2018.

Ennen Milttonille siirtymistään Hievanen ehti toimia myös Julkisten ja hyvinvointialojen liitossa JHL:ssä ja Sähköliitossa sekä eduskunnassa usean kansanedustajan avustajana.

– On inspiroivaa päästä edesauttamaan vuoropuhelua yritysten, poliittisten toimijoiden, virkamiesten ja järjestöjen välille. Uskon vahvasti dialogin merkitykseen Suomen talouskasvun ja hyvinvoinnin edistämisessä, sanoo Hievanen.

Tierala siirtyy Milttoniin Finnair Oyj:stä, missä hän on työskennellyt markkinoillepääsyn ja liikennepolitiikan päällikkönä sekä yhteiskuntasuhdepäällikkönä. Tätä ennen hän on työskennellyt erityisavustajana kolmessa eri ministeriössä ja Euroopan parlamentissa, asiantuntijana valtioneuvoston kanslian EU-sihteeristössä, erikoistutkijana ulkoministeriössä sekä toiminnanjohtajana Eurooppalainen Suomi ry:ssä.

– Tehokkaalla vaikuttajaviestinnällä on merkittävä rooli menestyneen liiketoiminnan eteenpäinviemisessä ja sen riskien hahmottamisessa. Haluan Milttonilla auttaa suomalaisia yrityksiä hahmottamaan poliittista päätöksentekoa Suomessa, naapurimaissa sekä EU-tasolla, ja vastaavasti kansainvälisiä yrityksiä ymmärtämään suomalaista yhteiskuntaa, sanoo Tierala.

Miltton Group työllistää yli 250 asiantuntijan joukon Helsingissä, Brysselissä, Kööpenhaminassa, Tukholmassa, Tallinnassa ja Washingtonissa. Miltton Networks tarjoaa kokonaisvaltaisia viestinnän ja edunvalvonnan palveluita pohjoismaisille organisaatioille.