”Sodan, vihan ja epäluottamuksen lietsojia tässä ajassa riittää, sille tarvitaan vaihtoehto.”

Vasemmistoliiton presidenttiehdokkaan Merja Kyllösen kampanjasivut ovat avautuneet osoitteessa merja2018.fi. Tunnuksella Arvon presidentti, Merja Kyllönen toimivilla sivuilla todetaan, ettei vaaleissa ole kyse hänestä ehdokkaana. ”Nyt keskustellaan ja äänestetään arvoista sekä tulevaisuuden suunnasta.”

Kyllösen vaaliteemat ovat tasa-arvo, ilmastonmuutos ja vuoropuhelu.

Sunnuntaina STT:n haastattelussa Kyllönen totesi Itämeren turvallisuustilanteesta, että ”Venäjästä halutaan tehdä yksin se mörkö”, vaikka Suomikin on ollut lisäämässä jännitteitä Naton kanssa solmitun isäntämaasopimuksen kautta.

Kampanjasivuillaan Kyllönen toteaa, että ”Suomessa on aina arvostettu hyviä suhteita naapureihin. Tällä linjalla on hyvä jatkaa. Sodan, vihan ja epäluottamuksen lietsojia tässä ajassa riittää, sille tarvitaan vaihtoehto”.

Sotilaallinen liittoutumattomuus on Kyllösen mukaan Suomelle vakautta edistävä ratkaisu.

ILMOITUS

Europarlamentaarikko Merja Kyllönen on maanantaina ensimmäisen kerran yhteiskeskustelussa kaikkien muiden ehdokkaitten kanssa UKK-seuran, Paasikivi-seuran, Suomen YK-liiton ja Ilta-Sanomien presidentinvaalipaneelissa, joka järjestetään Helsingin Yliopistolla klo 16.16–19.15.

Kyllösen kalenteria voi seurata täällä.

Facebookissa Kyllönen on täällä.

Twitterissä Kyllönen löytyy täältä ja Instagramissa täältä.

Twitterissä kampanjatunnus on #Merja2018 .