W2kMo0xpU24
ku

Vasemmistoliiton puoluesihteeriehdokkaat ovat Kansan Uutisten päätoimittajan Sirpa Puhakan tentattavina lauantaina kello 12 alkaen. Helsingissä Kirjan talolla järjestettävä ehdokaspaneeli lähetetään suorana verkkosivuillamme.

Puoluesihteerin tehtävään pyrkivät Risto Kalliorinne, Joonas Leppänen, Niko Peltokangas, Irma Taavela ja Sinikka Torkkola. Kaikki ehdokkaat on esitelty Kansan Uutisissa artikkeleissa, joita pääsee lukemaan napauttamalla kunkin nimeä edeltä tai tämän uutisen lopusta.

– Luvassa on työhönottohaastattelu, jossa puoluesihteerit pääsevät esittelemään omia näkemyksiään puoluesihteerin tehtävästä, ja miten kukin hoitaisi seuraavan kolmen vuoden pestin. Myös yleisö pääsee kysymään. Ehdokkaat vastaavat myös Twitterin kautta tulleisiin kysymyksiin, Puhakka kuvailee keskustelun kulkua.

Puoluesihteeriehdokkaiden paneelin järjestävät Vasemmistolinkki ja Helsingin Vasemmistoliitto.

Kaikki Kansan Uutisten jutut kesäkuun puoluekokoukseen valmistautumisesta on merkitty tunnisteella Kohti puoluekokousta, joten ne löytyvät helposti verkkosivuiltamme.

 

Puoluesihteerit paneelissa tällä verkkosivulla lauantaina 21. toukokuuta kello 12–15. Tilaisuus on kaikille avoin Kirjan talon juhlasalissa, Kirjatyöntekijänkatu 10, Helsinki.

Kestotilauksen ensimmäinen vuosi 142eur

Tarjous uusille kestotilaajille!

Kestotilauksen ensimmäinen vuosi nyt vain 142€ – säästä 20 euroa. Voit maksaa tilauksesi 3, 6 tai 12 kuukauden erissä. Kestotilaajana saat lukuoikeuden myös digilehteen. Tarjous uusille kestotilaajille on voimassa 18.4. saakka.

Tilaa tästä!