LEHTIKUVA

Kun Pelle Miljoonan Tähtivaeltaja-levy valmistui, oli myös sota-aika. USA ilmoitti hyökkäävänsä Irakiin 20.3.2003. Kiirehdimme Äiti maa -sinkkua lehdistö- ja radiojakeluun, sillä, kappaleen sanoma tuo ajateltavaa. Sota alkoi, mutta mitään ei kuulunut. Rasmuksen In The Shadows jatkoi voimasoittona, kuin vitsinä.

Ulkomaiset tutkimukset tietävät paremmin, mitä suomalaiset haluavat kuulla. Nyt myös miten. CD-tarjontaa ajetaan alas, vaikka alle 5 prosenttia väestöstä käyttää nettilatausta. Yli 95 prosenttia loittonee kulutuksesta voimatarjonnan vuoksi muusta tietämättä.

Sotatutkijat tiesivät Saddamin kukistamisen virheeksi, koska hän pystyi kauheudellaan estämään suuremmat kauheudet. Kukaan ei uskonut. Myös taloussodan ensimmäinen uhri on totuus. Tieto trollataan yhdeksi totuudeksi ja muu on jumalanpilkkaa. Näitä viuluja Suomi maksaa nyt kulttuurillaan, itsemääräämisoikeudellaan ja riihikuivalla rahalla.

Suomi menetti itsemääräämisoikeuden musiikkiinsa, kun Warner sai vuonna 1993 hankittua suvun tahdon vastaisesti Fazerin. Sisältörikkaat radioasemamme vallattiin, kuten sodan voittajalla on tapa. Ryhtyessämme lisäämään kotirintamapuolustusta, syntyi kuolettavaa vastarintaa tahoilta, joita ei osattu edes pelätä.

Sammon ryöstö kesti 20 vuotta. Musiikilla striimataan ulkomaille jopa 60-luvulla tehdyn suomalaisen työn ja kulttuuripääoman tuotot 70 vuoden ajan.

ILMOITUS

Kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio toisti viranomaisten tehneen kaikkensa maataloutemme hyväksi. Samaa vakuuttavat työ-, elinkeino-, liikenne- ja kulttuuriministeriöt viihdeväelle. Missä on tulos? Maaseutu kuolee ja Emma juhlii ilman Sven Tuuvaa.

Viihdeduunarit ovat markkinalainsuojattomia. Taloussodan puolustusvoimia ei ole, kun esikunta turvaa lobbareiden oppeihin.

Jos antaa kaikkensa ja kuulee väärää kuusta, on lopetettava heti. Totuus pitää projisoida oman työnantajan kautta. Hjalliksen haastattelussa pääministeri pyysi näkemään isänmaan edun. Jos kansanvalta toimii, se on käsky kaikille suomalaisille.