Jarmo Lintunen

Perussuomalaisten puoluetoimitsija uhkailee mediaa.

Perussuomalaiset on peruuttanut ensi viikonlopun Turun puoluekokouksen yhteyteen suunnitellun toritapahtuman. ”Haluamme varmistaa, että juhlakokoustamme ei häiritä ulkopuolisten ryhmien taholta. Haluamme myötävaikuttaa siihen, että poliittinen toiminta sujuu hyvässä järjestyksessä, kenenkään häiritsemättä”, puoluetoimitsija Matti Putkonen tiedotti tiistaiaamuna.

Samassa yhteydessä Putkonen uhkaili tiedotusvälineitä ”toimilla”, jos syytökset puolueen jäsenten natsiyhteyksistä jatkuvat. Väitteitä ovat esittäneet ”toimittajat ja poliitikot sekä tutkijat ja professorit”.

Putkosen mukaan syytökset ”ovat niin vakavia, että niiden pohjaksi on nyt löydyttävä todellista faktaa. Ei se, että on sattumalta poseerannut SVL:n jäsenten kanssa samassa kuvassa ja hengittänyt samaa ilmaa tee kenestäkään natsia. Eikä myöskään, että ilmoittaa taistelevansa oman poliittisen agendansa puolesta poliittisesti demokraattista tietä”.

”Tulen keräämään puoluekokouksen jälkeen kaikki nämä syytökset nippuun. Katsomme sitten mihin toimiin ryhdymme näitä syytöksiä esittäviä kohtaan. Syytökset ovat niin vahvat, että todellisia näyttöjä on nyt löydyttävä. Mekin tarvitsemme niitä, koska meillä on 0-toleranssi näissä asioissa”, Putkonen jatkoi.

Kansanedustaja Olli Immosen kirjoituksen jälkeen perussuomalaisia kohtaan masinoidut vihanpuheet saavuttivat nopeasti käsittämättömät mittasuhteet, kirjoittaa Putkonen ja syyttää Yleä ja ”muutamia muita” tiedotusvälineitä määrätietoisesta puolueen mustamaalaamista.

”Kun nämä vihapuheita ylläpitävät tahot eivät pystyneet estämään perussuomalaisten vaalimenestystä ja hallitusvastuuseen nousua, niin nyt yritetään mitä ihmeellisimmillä syillä kammeta meitä pois hallituksesta.”