Suomen Sisu ry:n puheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu ja perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen kaipaa Suomeen vallankumousta.

Vasemmistolainen kulttuuriväki sai vaaleissa mitä ansaitsikin, Immonen kirjoittaa blogissaan.

”Kyseinen muita ylenkatsova porukka on jo puolen vuosisadan ajan kilvan halveksinut ja polkenut kansallisia perinteitä ja kansallisidentiteettiä kansan enemmistön mielipiteistä piittaamatta.”

Immosen mukaan radikaalivasemmiston ”tuholaisjoukko” on toisen maailmansodan jälkeen pyrkinyt ”harjoittamaan erilaista soluttautumistoimintaa lännessä”.

Tästä on seurannut, että vasemmistohegemonian kannattajat ovat vallanneet tiedotusvälineet, yliopiston, politiikan, oikeuslaitoksen ja muut yhteiskunnan järjestelmät ja sitä kautta vieneet läpi ”asenteellista ja epäobjektiivista” propagandaa, joka vaikuttaa nykyään myös oikeistossa, kuten kokoomuksessa ja keskustassa.

Immosella on valmiina myös ratkaisu tilanteeseen.

”Jos haluamme aidosti palauttaa vallan takaisin kansalliselle tasolle, pois ylikansallisten päätöksentekoelinten, monikansallisten suuryhtiöiden ja niitä tukevien poliitikkojen käsistä, on saatava aikaan kansallismielinen vallankumous”, Immonen vaatii.

Immonen on Suomen Sisu -yhdistyksen puheenjohtaja. Yhdistystä on luonnehdittu julkisuudessa äärioikeistolaiseksi. Esimerkiksi Jera Hännisen ja Jyri Hännisen kirjassa Tuhansien aatteiden maa (2010) kerrottiin, että Suomen Sisun ohjelmassa on paljon samaa kuin kansallissosialistisen Suomen vastarintaliikkeen ohjelmissa.