Vasemmisto-opiskelijat ry:n liittokokous on valinnut järjestön puheenjohtajaksi 24- vuotiaan kirjasto- ja tietopalvelualan tradenomiopiskelija Pinja Laukkasen vuodelle 2015. Varapuheenjohtajiksi valittiin 25- vuotias Hanna Hylkilä sekä 22- vuotias Vihtori Suominen.

Valinnasta ja luottamuksesta otettu Pinja Laukkanen katsoo jo vaalivuoteen.

– Kevään eduskuntavaaleissa tehdään isoja ratkaisuja opiskelijoiden toimeentulosta, yhdenvertaisuudesta ja koko koulutusjärjestelmän tulevaisuudesta. Syksyllä tulevat taas edustajistovaalit ylioppilaskunnissa ja opiskelijakunnissa. Vasemmistolaiset listat ovat menestyneet ylioppilaskunnissa erittäin hyvin. Ammattikorkeakoulutaustaisena haluan viedä tämän menestyksen amk-opiskelijoiden sekä opiskelijakuntien keskuuteen.

Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Mimmi Piikkilä, Aleksi Karppinen, Iiro Salomäki, Emmi Alho ja Aleksanteri Repo, varajäseniksi Taneli Tulkki, Tuomas Hiltunen, Tuulia Lerkkanen, Matthew O’Loughlin ja Rosa Heikkinen.

Vasemmisto-opiskelijat on valtakunnallinen punavihreä opiskelijajärjestö, joka toimii tasa-arvoisen ja opiskelijalähtöisen koulutuspolitiikan puolesta. Toimintaa ohjaavat vasemmistolaiset, ekologiset ja feministiset arvot.

Kommentit