”Kun realismin aste nousee, huomaa ettei mitään reaalista pelkoa ole.”

Lännessä huomattava joukko ihmisiä pelkää ihan tosissaan, että maahanmuuttajat ja erityisesti muslimit ottavat jonakin päivänä vallan. Islamisaation ympärille kehitetyllä uhkakuvalla on noustu eduskuntaan asti.

Tohtorit Matti Wiberg ja Tommi Meskanen tekivät omasta mielestään vahvasti liioitellun laskelman siitä, milloin muslmien määrä saavuttaa kantaväestön määrän.

Jos jokainen maahanmuuttajanainen saa neljä lasta, kaksi poikaa ja kaksi tyttöä, vuotuiseksi väestönkasvuksi tulee 2,8 prosenttia. Kun Suomessa nyt on 60 000 muslimia, saavuttavat he viiden miljoonan rajan 161 vuoden kuluttua, Wiberg ja Meskanen laskevat perjantaina ilmestyneessä Yhteiskuntapolitiikka-lehdessä.

He kirjoittavat todellisuudessa maahanmuuttajien syntyvyyden sopeutuvan nopeasti tulomaan syntyvyyteen. Näin käy muutamassa sukupolvessa varsinkin tyttöjen koulutustason noustessa.

Lisäksi he olettivat islamilaisten maahanmuuttajien olevan poliittisesti yhtenäinen joukko.

”Näin ei tietenkään ole. Maahanmuuttajat eivät muodosta yhtenäistä poliittista voimaa, vaan maahanmuuttajat kantaväestön tapaan, kannattavat erilaisia poliittisia suuntauksia ja puolueita.”

”Nykytiedon valossa pelot Suomen nopeasta islamisoitumisesta ovat perusteettomia”, Wíberg ja Meskanen päättävät.