Tikkurilan kulttuuriviikon ohjelma ulottuu pitsinnypläyksestä sarjakuvaan ja stand up -komiikkaan.

Marraskuisen harmauden keskellä käynnistyy taas valopilkku – Tikkurilan kulttuuriviikko. Seitsemättä kertaa kulttuuri ja hyvinvointia yhdistävän tapahtuman toteuttavat Tikkurilan aluetoimikunta yhdessä Vantaan kaupungin ja Tikkurilan kulttuuritoimijoiden kanssa.

Ohjelmaa ja toimintaa viikko tarjoaa kaiken ikäisille.

Ilmaisissa avajaistapahtumissa Lilli Pii -klovni viihdyttää aamulla lapsia ja Simonkodin vanhuksia, Dance Club Vantaa tanssittaa liikkujia lounastunnin bailatinossa ulkoilmassa keskellä Tikkurilaa ja hyvinvointiyrittäjät hemmottelevat kauppakeskus Tikkurin asiakkaita lyhyillä hierontahetkillä.

Vanhuksille on tarjolla muun muassa Charles Baudelairen runoja ja lapsiperheille Viirua ja Pesosta ja Rosvoelämää-elämyspaja. Isänpäivänä kisataan polkuautoilla Valtti-areenalla ja nautitaan Muumien esityksestä työpajojen kera Vernissassa.

Nuorille on sarjakuvanäyttely Rakkaat siskot ja ikärajaton tapahtuma Ei itketä lauantaina. Illassa esiintymässä ovat paikalliset bändit Kvantti Elefantti ja Lauantai sekä pääesiintyjänä Kuningasidea.

ILMOITUS

Kulttuuriviikolla nähdään myös korkeatasoisia taidenäyttelyitä. Esimerkiksi Tikkurilan kirjastossa on esillä kuvataiteilija Maria Wolframin töitä. Taiteilija on tavattavissa avajaisissa torstaina 7. marraskuuta klo 17-19.

Vantaan kaupunginmuseossa puolestaan on esillä elokuvaohjaaja Matti Kassilaa käsittelevä näyttely.

Lisää Tikkurilan kulttuuriviikon ohjelmasta: www.tikkurilankulttuuriviikko.fi

Päätoimittaja Sirpa Puhakka

Hyvä lukija!

”Jokainen tilaus vahvistaa meitä tekemään parempaa journalismia, vaihtoehtoa valeuutisille ja humpuukille”, sanoo päätoimittaja Sirpa Puhakka.

Tilaa Kansan Uutiset ja edistät moniäänistä journalismia!