Doxwise on nettidokumenttien sarja, jossa kuuluu ja näkyy ”sukupolven ääni”. Pohjoismaiden elokuvasäätiöiden tukemassa hankkeessa neljä nuorta kuvaa omaa elämäänsä kymmenen viikon ajan. 3–5 minuutin dokumenttijaksot on koostettu ammattilaisvoimin.

Suomesta projektin verkkosivuille ladattiin 23. lokakuuta kuvottava video Tervetuloa Suomeen, jossa ”Joonas ystävineen käy grillaamassa eduskuntatalolla nälkälakossa olevan pakolaisen luona”.

Videolla Joonas sanoo, että ”me mennään tukemaan näitä nälkälakkoilijoita, jotka nälkälakkoilee, koska ne on sitä mieltä, että rikollisia ja paskamahoja ja raiskareita ei missään tapauksessa pidä poistaa Suomesta, koska se on epäinhimillistä.”

Hämmentynyt yli kuukauden nälkälakossa ollut afgaani lämmittelee käsiään grillin loimussa ja katselee, kun kaksi miestä juo olutta ja grillaa kanaa, makkaraa sekä porsasta pallogrillissä. Lopuksi viuhahdetaan eduskuntatalon rappusilla.

Video on niin ilkeä ja sadistinen, ettei sellaista uskoisi todeksi ellei itse näkisi.

Eiköhän lopeteta sievistelevät puheet maahanmuuttokriitikoista. Suomessakin on henkilöitä, jotka pyyhkivät ihmisyydellä takalistonsa. Keskitysleirit puuttuvat, mutta vapaaehtoisia vartijoita on jo jonossa. Tämän todellisuuden, suomalaisen rasismin paljastajana Tervetuloa Suomeen -video tekee kaikessa kuvottavuudessaan jopa palveluksen.