Tällaista suunnitellaan suomalaisella Suojeluskunta.com -verkkosivustolla:

Näyttävä aloitus 5-10 paikkakunnalla kullakin likvidoidaan joukko neekereitä ja ählämeitä samanaikaisesti. Toistetaan vaatimus muuttaa maasta pois ja annetaan uusi aikaraja, esim. kuukausi.

Toisen aikarajan umpeuduttua toistetaan iskut yhtä-aikaisesti hiukan laajempana ja sen jälkeen alkaa säännölliset tuhoamisiskut. Pyritään aluksi n. 1000 likvidointiin vuosittain, mutta käytännössä sopiva määrä voi olla suurempi tai pienempi. Arvioidaan riittävä volyymi reaaliaikaisesti parin kuukauden välein.

Terroriopas Operaatio ulos! Opas isänmaallisille suomalaisille julkaistiin ensimmäisen kerran palautus.org-sivustolla keväällä 2010. Palautus-sivu on suljettu, mutta marraskuussa terroristinen murhaopas julkaistiin uudelleen avoimesti väkivaltaan yllyttävässä suojeluskunta.com-osoitteessa.

Oppaan tekijäksi on mainittu nimimerkki Väinämöinen. Mukana on 50 nimen lista henkilöistä, ”jotka ovat edistäneet Suomen mädätystä. Osa listalla olijoista voi olla viattomia, joten tarkistakaa heidän toimintansa ja motivaationsa, ennen kuin päätätte heidän kohtalostaan.” Ensimmäinen nimi on tasavallan presidentti Tarja Halonen.

Oppaassa myös esitellään erilaisia aseita sekä niiden hankintakeinoja ja kotivalmistusta.

ILMOITUS

Sen mukaan Suomessa tarvitaan vähintään 500 murhaa:

Todennäköisesti ei tarvitse suorittaa täyttä 15 000–20 000 likvidointia vuodessa maahanmuutto-ongelman tasapainottamiseksi. Luultavasti riittävä taso on jossain n. 500-1 000 välillä, mikä toivon mukaan johtaisi maahanmuuton vähenemiseen ja jo täällä olevien poistumiseen Ruotsiin tai kotimaihinsa. Jos tahti ei ole riittävä, voidaan likvidointivolyymia lisätä tavoitteen saavuttamiseksi.

Suojeluskunta.com on rajuin suomalainen vihasivusto. Siellä on – mahdollisesti huumorina – julistettu kilpailu parhaasta mamu-vihaa herättävästä novellista. Foorumilla myös hehkutetaan suunnitelmia ”neekerien” tappamiseksi ja vaihdetaan kokemuksia aseista.