Kansanedustaja Olli Immosen mukaan yliopistot ovat täynnä kommunisteja ja entisiä Stasin agentteja.

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen raivostui Kansan Uutisten Viikkolehdessä viime perjantaina julkaistusta Horisontti-kirjoituksesta. Siinä Itä-Suomen yliopiston tutkimusjohtaja Vesa Puuronen kirjoitti perussuomalaisista ja rasismista. Puuronen totesi perussuomalaisissa vaikuttavan kaupunkilaisrasistien ja maalaisrasistien ryhmät ja nimesi niihin kuuluvia kansanedustajia nimeltä.

Puurosen kaupunkilaisrasistiksi kutsuma kansanedustaja Immonen harkitsee tekevänsä asiasta tutkintapyynnön poliisille. Immosen mielestä Puuronen syyllistyi herjaukseen ja kunnianloukkaukseen.

Puuronen sanoi sunnuntaina sanomalehti Karjalaisen verkkosivuilla, että hänen puolestaan Immonen voi halutessaan tehdä tutkintapyynnön. Puuronen ei kadu käyttämäänsä nimitystä.

Olli Immonen totesi omassa tiedotteessaan, että ”Puuronen on ollut elämänsä aikana aktiivisesti mukana erilaisten kommunistijärjestöjen toiminnassa. Mielestäni on hyvin ikävää, että poliittinen propaganda puetaan Suomessa tutkimukseksi.”

Immonen jatkoi Puurosen ”tekeleiden” olevan valtiovallan harjoittaman rasismipolitiikan mieleen. Siksi hän saa rahoitusta ja tuottaa sellaisia tuloksia mitä ”tilataan”.

Kansanedustajan mielestä suomalaiset yliopistot ovat tällä hetkellä ”valitettavasti täynnä kommunisteja ja entisiä Stasin agentteja”.

Lue Vesa Puurosen kirjoitus Perussuomalaiset ja rasismi