Kyllähän se, että vapaille markkinoille alistetaan kaikki, on pelkästään luonnollinen asiaintila. Olkoonkin, että siinä on helvetinmoinen homma saada aikaan täysin vapaat markkinat. Joutuu vainoamaan, kiduttamaan ja tappamaan niin maan kauheasti, kun eivät nälästä ja kielloista usko.

Mutta on se silti pieni paha. Oikeuttani omistamiseen ja voiton tekemiseen ette vie! Ihan saa vapaasti alkaa kuka tahansa muukin elämään toisia kusettamalla. Omistusoikeus on tärkein oikeus, koska kuka tahansa saa vapaasti sitä yrittää. Ihan saa vapaasti juosta betonisaappaissa maratonin myös.

Vaadin, ettei ketään saa estää kusemasta toista silmään!

Ihmisoikeudet taas ovat ihan hyvä brändi, vaikka totta puhuen täyttä kuraa. Kai sen nyt jokainen järkevä ihminen tajuaa, että oikeus elämään riippuu siitä, kuinka tuottoisa on. Mistä lähtien sellaisella on mitään arvoa ollut, mikä ei mitään tuotakaan! Ikään kuin ihmisoikeuksilla olisi jotain tekemistä sen kanssa, että on ihminen. Vähintäänkin pitää olla kansalainen. Mutta ei mikä tahansa kansalainen! Epäitsekkäästi elämänsä pääomalle uhraava kunnon kansalainen.

Minäkin olisin, jos en olisi kettu liikemieheksi. Kuvitellaan tilanne, että olisin siis kunnon kansalainen ja esimerkiksi haluaisin kahden euron tuntipalkalla tehdä töitä. Niin miksi en muka saisi? Ei, heti olisivat ay-liikkeen häijyt äijät kieltämässä tesseineen. Vaadin, ettei ketään saa estää kusemasta toista silmään! Ay-liike on kiellettävä vapaan markkinatalouden nimissä.

Ja totta kai minä töitä tekisin vaikka ilmaiseksi, koska muuten ei kuulu ihmisen toimeen tulla. Kaikilta sosiaalipummeilta joutaisi kansalaisuuden viedä. Kerrankin näin tai ainakin yksi kaveri kertoi että oli nähnyt yhden toisen kaverin nähneen, että joku vei leipäjonosta leipää kassikaupalla vuosimallin -98 tai jopa -99 autolla. Autolla! Ja tuliterällä. Saattoipa hakija olla ylipainoinenkin. Tarvitseeko sellainen ihminen leipää, kysyn vaan?

Kyllä minä senkin jo arvaan, ettei se hakija varmasti ollut syntyperäinen suomalainen. Ei sen puoleen, hirveästi on näitä ahneita kotimaisia syöpäläisiä myös. Kaiken maailman hoitajia, ahtaajia ja lentoemoja. Niiden takia on koko Suomi menossa perikatoon.

Onneksi täällä jo lapsikin tietää, että kaiken pahan alku ja juuri on somali. Ja että isän kaikkivaltiaan oikealla puolella istuu Mannerheim. Ja että vasemmistolaiset pakottavat syömään kaalisoppaa ja kieltävät karkkien oston. Tietävät lapset sitten isompina vetää tuolla leijonapaidoissa toisiaan dunkkuun. Että sinun sosiaalitukesi on niin ja niin monta euroa isompi kuin minun. Etteivät tässä nyt varsinaisesti meikäläisen yöunet häiriinny.

Kirjoittaja on tiedotusopin opiskelija.