Lehtikuva/ Mikko Stig

Verkkoryhmä on tarkoitettu täysi-ikäisille, jotka eivät vielä ole talous- ja velkaneuvonnan piirissä. Haku ryhmään alkaa huomenna perjantaina.

Valtakunnallinen verkkokriisikeskus Tukinet järjestää loka-marraskuussa ohjatun ja maksuttoman teemaryhmän taloudellisissa vaikeuksissa oleville. Ryhmä kokoontuu verkossa, ja siihen voi helposti osallistua kotoa tai mistä tahansa, missä on käytössä internet-yhteys.

Teemaryhmä tarjoaa ympäristön, jossa talousvaikeuksista voi keskustella ohjatusti muiden samanlaisessa tilanteessa olevien kanssa. Ryhmäläiset saavat paitsi henkistä tukea myös tietoa mahdollisuuksista ongelmiensa ratkaisemiseksi. Ryhmään osallistutaan nimimerkillä, eikä omia henkilötietoja tarvitse luovuttaa. Teemaryhmän ohjaajina toimivat Tukinetin tukihenkilöt sekä asiantuntija Takuu-Säätiöstä.

Tukinetin ja Takuu-Säätiön yhteistyönä toteutettava teemaryhmä on tarkoitettu täysi-ikäisille, jotka eivät vielä ole talous- ja velkaneuvonnan piirissä.

Teemaryhmän osallistujat valitaan hakemuksen perusteella. Hakuaika on 16.7-19.9.

Verkkokriisikeskus Tukinetin toiminnan rahoittaa Raha-automaattiyhdistys. Takuu-Säätiö on valtakunnallinen sosiaalialan järjestö.